• 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

Logistiek

Dagelijks halen of ontvangen wij onze producten vers van onze leveranciers en leveren wij dagvers aan onze klanten in Noord en Oost Nederland. Onze leveranciers selecteren wij zorgvuldig op basis van onze kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit om zo voor u de beste service te leveren.

Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst, zorgen wij dat u deze bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Dit is mogelijk door de vier leveringsbussen, allen voorzien van koelinstallaties, waarmee wij de mogelijkheid hebben om meerdere klanten snel te bereiken. In onze levering proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn om aan uw wensen te voldoen. Heeft u onverwachts een tekort of is er vraag naar meer? Wij zetten graag een stapje extra voor u!

Kunnen wij voor u wat betekenen? Vul dan dit formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u zoeken.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op:

Hummel Trading in het kort

Hummel Trading B.V. is een groothandel in kip producten gevestigd te Meppel. Sinds 2003 leveren wij dagverse producten aan onze klanten in de retail sector in Noord en Oost Nederland. Onze klanten bestaan onder andere uit poeliers, marktpoeliers, slagers als ook catering bedrijven. We hebben jarenlang een vaste klantengroep waarmee we prettig samenwerken en een goede band onderhouden.

Contactgegevens

Hummel Trading
Galgenkampsweg 12A
7942 HD Meppel
T. 0522 - 236630
E. info@hummeltrading.nl