• 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

  • 'Als het om kip gaat!'

Voorwaarden

Veel ondernemers hebben een website die niet het gewenste resultaat behaald of waarmee men zich niet onderscheid van de concurrentie. Het internet is één van de belangrijkste marketinginstrumenten voor de ondernemer die gelooft in online resultaat. Vaak vindt het eerste contact tussen uw onderneming en de klant plaats op het internet door middel van een website of webshop.

Het internet biedt veel mogelijkheden voor ondernemers en is voor iedereen toegangkelijk. Internet biedt de mogelijheid om op korte termijn in contact te komen met uw doelgroep. Door de specialisten van OKE Website in te schakelen krijgt u een goed beeld bij uw doelgroep, en waar deze zich bevindt op het internet. Vervolgens wordt u volledige internetstrategie hier op afgestemd en worden de resultaten continu gemeten. Wij gaan voor resultaatgerichte websites en webshops en geven u advies over het optimaal benutten van de kansen op het internet.

Bestel deze website vandaag nog!

Hummel Trading in het kort

Hummel Trading B.V. is een groothandel in kip producten gevestigd te Meppel. Sinds 2003 leveren wij dagverse producten aan onze klanten in de retail sector in Noord en Oost Nederland. Onze klanten bestaan onder andere uit poeliers, marktpoeliers, slagers als ook catering bedrijven. We hebben jarenlang een vaste klantengroep waarmee we prettig samenwerken en een goede band onderhouden.

Contactgegevens

Hummel Trading
Galgenkampsweg 12A
7942 HD Meppel
T. 0522 - 236630
E. info@hummeltrading.nl